Preview Mode Links will not work in preview mode

Hanna och Rebeccas trädgårdsliv

Dec 13, 2019

Välkommen till årets mysigaste avsnitt! Julen är här och Hanna och Rebecca pratar om den härliga tid vi går till mötes. Hur tar du bäst hand om dina julblommor, och hur kan du pynta med dem på nya sätt? Du får julens bästa DIY-tips och inspiration till hur du tar hand om din trädgård i vinter. Redan nu kan...


Nov 22, 2019

Det är fredag och det är dags för ett nytt poddavsnitt! Avsnitt 5 av Hanna och Rebeccas växthusliv. I detta avsnitt pratar vi mycket om hur man med enkla medel får det mysigt på sina uteplatser nu inför advent som närmar sig. Vi dricker glögg och Hanna har bakat lussebullar igen efter förra årets succé!


Oct 30, 2019

Hösten är här och Hanna och Rebecca delar med sig av sina bästa tips hur du städar och förbereder trädgården inför vintern. Hur övervintrar du dina växter och hur vintersäkrar du ditt växthus? Och hur kan du plocka sallad helt fram till jul? Häng med i vårt nyaste avsnitt och få svar på allt detta!


Sep 25, 2019

Trädgårdskonstnär, nybliven växthusägare och naturmänniska. Så beskriver Linda Schilén sig själv när Hanna och Rebecca pratar med henne i vårt nya avsnitt av Hanna och Rebbeccas trädgårdsliv. Hur har Linda klarat att få den hemtrevliga känslan i växthuset på så kort tid? Och varför valde hon just...


Aug 28, 2019

Nu är det dags för avsnitt nummer två, och denna gång så pratar vi om hur sommaren har varit i våra trädgårdar. Vad vi misslyckades med, och vad som blev bra. Hur går man vidare i trädgården nu på sensommaren, och hur förbereder man trädgården inför nästa säsong?

Klippning: Emil Drougge