Preview Mode Links will not work in preview mode

Hanna och Rebeccas trädgårdsliv


Nov 22, 2019

Det är fredag och det är dags för ett nytt poddavsnitt! Avsnitt 5 av Hanna och Rebeccas växthusliv. I detta avsnitt pratar vi mycket om hur man med enkla medel får det mysigt på sina uteplatser nu inför advent som närmar sig. Vi dricker glögg och Hanna har bakat lussebullar igen efter förra årets succé!

Vill du baka Hannas lussebullar vi pratar så varmt om i avsnittet så hittar du receptet här: Världens godaste lussebullar!

Rebecca inspirerar mig till att odla mer i växthuset under vintern för att kunna njuta av fina gröna blad på julafton, hon ger mig så många bra tips. Hoppas ni gillar detta avsnittet för det gör verkligen jag! 

- Hanna

Att få göra fint i trädgården nu inför advent och jul gör gärna många, och något som Hanna gjorde förra året som uppmärksammades av många var de här fina julgranarna. Hon gjorde en liten steg för steg guide hur du går till väga, så titta gärna på dem om du är nyfiken! Kanske ett roligt pyssel att göra nu i helgen?

Ha nu en fin helg!

Hanna & Rebeccas trädgårdsliv - avsnitt 5:

 

 

Hanna och Rebecca förbereder advent och pratar om hur du får så där vinterfint i trädgården. Hur skapar du den där julkänslan i växthuset och vilka fröer kan du vinterså – nu? Och hur får man med enkla medel det mysigt på sin uteplats redan nu inför advent? Svaren får du om du följer med oss in i Hannas växthus där det bjuds på glögg och världens bästa nybakade lussebullar!